Somogy Kertje Üdülőfalu és Étterem

Értékelés:
|
Magyarország Bonnya, Kossuth L. u. 90-92.
|
Szabad időpontok:

A szálloda csomagajánlatai

Pihenés ( éj)

PIHENÉS Érvényes: 2016. szeptember 1. és 2017. április 27. között (A kiemelt időszakok kivételével)   A csomag tartalma:  - szállás kétágyas elh...
» további információ

0 Ft helyett
0 Ft/fő/éj
Legkésőbbi érkezés:
2024. június 24.
Részletek »

Térkép a Somogy Kertje Üdülőfalu és Étteremhoz

Vélemények a bonnyai Somogy Kertje Üdülőfalu és Étteremról

  • 4,44
  • 4,52
  • 4,52
  • 4,48
  • 4,44
27 vélemény alapján:
5 / 4,48 pont
Egykoron biztosan szebb időket is megélt szálláshely. Pozitív csalódás volt a megérkezéskor, hogy mégsem a legtávolabbi házat kaptuk egy szobával (2felnőtt, 2gyerek), hanem a főépülettel szemben lévő, legközelebbit, ott is egy kétszobás apartmant. A vörös hajú recepciós hölgy nagyon kedves és segítőkész volt. Volt bent a szobában vízmelegítő (a gyerek esti tejitalának elkészítéséhez nagyon jól jött). A játszótéren a trambulin telitalálat a gyerekeknek. Apró figyelmességként a távozáskor kaptunk 1-1 képeslapot, ami kedvezményre jogosít a következő szállásfoglaláskor. Nem használtuk ugyan, de jó minőségű kerékpárokat kínálnak túrázáshoz. Félpanzióban voltunk, a reggelinél sok finomság volt, bár vasárnap az előző napi – valljuk be, szikkadt - kiflit nem illet volna kitenni; a vacsora viszont fantáziátlan, átgondolatlan, csapnivaló volt, minden tocsogott a zsírban, olajban, lében. A steakburgonya zsíros volt, egyik este meleg túrós rétes volt csak köretnek, semmi rizs, krumpli vagy egyéb lehetőség. Vegaként nem is tudott volna semmit enni az ember. Az italokat elég drágán mérik. A fizetésénél bankkártyával szerettem volna rendezni a fogyasztást, mire közli a recepciós hölgy (no, nem az előbb dicsért), hogy nem tudja lehúzni (pedig a honlapon és a visszaigazoláson is fel van tűntetve a kártyás fizetés lehetősége). Nálunk pedig nem volt a szükséges mennyiségű készpénz. Beszél a vezetővel. Kitaláltam, hogy szemük előtt netbankon átutalom. Közben megbeszélték, hogy mégis le tudják húzni a kártyát, így végül gond nélkül távozhattunk… El van hanyagolva a környezet, 4 nap 3 éjszaka alatt takarító személyezettel nem találkoztunk, szemeteszsákot is nekünk kellett kérni. Csak egy kisebb sétát tettünk a környező épületek, szolgáltatások megtekintésére, de a medence és környéke, a sportpálya több figyelmet érdemelne, a mini állatfarm csak a múlté. A csendre és nyugalomra vágyóknak, kirándulgatni akaróknak jó választás lehet, ha figyelembe veszik, hogy a 4 csillag valójában max 2 (mert a nyugodt környezet nem csillagozzák; 4 csillag pl a Residence Ózon, Mátraháza; volt szerencsém itt is járni – ég és föld a két hely).
/anonim utas (2016. május 23.)/
A környezet és az épületek tökéletes összhangja. Minden megvan, ami kell a tökéletes pihenéshez.
/K. Lászlóné (2016. május 19.)/
Falusias hangulat magas színvonalon kiváló házi ételekkel gyermekbarát környezetben
/S. Balázs (2016. május 05.)/
A kiszolgálás előzékeny volt, az ételek ízletesek. A hely gyönyörű. A problémánk : az úszómedencét használni nem lehetett, mert elég koszos volt, de mi már szezon végén szept. elején voltunk, amikor már az iskola elkezdődött és elég kevesen voltunk. A jakuzzit használtuk, arra is ráfért volna egy tísztítás, de a lemenő nap fényében a természet közelében egyszerűen csodálatos volt.
/K. Boromissza (2014. március 31.)/
Várakozásunkat magasan felülmúlta! Az egyszerűség találkozik a magas színvonalú vendéglátással. A **** minősítés teljesen jogos! A személyzet szakmai és emberi szempontból is elsőosztályú. Köszönöm!
/T. Zoltán (2013. szeptember 30.)/
Számunkra megfelelő szállást találtunk. A meghirdetett minőséget kaptuk, az ételek finomak és tetszetősek voltak. Mindenkinek szívesen ajánlom! :-)
/M. Éva (2013. szeptember 30.)/
Itt lehet ezen a szinten, és a környezetben regenerálódni! A táj elbüvölő. E szépség önmagáért beszél!
/B. Nagy (2013. szeptember 30.)/
Jól éreztük magunkat, szép szoba, csodálatos környék, bőséges és finom étkezés, megyünk máskor is!
/E. Gábor (2013. szeptember 20.)/
Nem a lefoglalt szobát kaptuk, hanem magasabb kategóriát, ami tiszta, rendezett és lakható méretezésű volt. A kiváló ár-érték arányt a kifizetett kuponos árhoz mértem :-)
/R. András (2013. szeptember 16.)/
A kiszolgálással nagyon meg voltunk elégedve.Az ételek finomak voltak.Az információnál segítőkészek.A szoba tisztasága viszont hagyott kivetni valót maga után.
/K. Sándor (2013. szeptember 15.)/
Minden nagyon Super volt
/H. Veronika (2013. szeptember 10.)/
Felejthetetlen élményt nyújtott, tiszta szívből ajánlom mindenkinek.:)
/P. Markos (2013. szeptember 08.)/
kellemes hely, nekünk nem volt szerencsénk az időjárással
/d. Reis (2013. szeptember 02.)/
Legújabb ajánlatok:
Ajánlatok város szerint:
Legnépszerűbb ajánlatok: