1 Az ajánlat részletei
Oxigén HotelSuperior Family & Spa ****
Noszvaj, Szomolyai út 1.
Csomag neve: VALENTIN HÉTVÉGE
Részletek:
Eredeti ár: 0 Ft / fő / csomag
Kedvezményes ár: 0 Ft / fő / csomag
2 A csomag tartalma

VALENTIN HÉTVÉGE

Érvényesség: 2016. 02. 12-15. Min. 2 éjszakás foglalás esetén érvényes!

Ezen a hétvégén Noszvaj a szerelmesek falujává változik! Minden program, minden helyszín a szerelmet, a szeretetet hirdeti. Egész hétvégés boldog szórakozás várja Nálunk a szerelmeseket!
További információk: www.noszvajirendezvenyek.hu

Lepje meg párját egy virág csokorral!

PÉNTEK

  • 10:00-11:00 – Valentin napi nyaklánckészítés –anyának is adhatod 
  • 12:00-12:30 – Közös ebéd az animátorokkal 1. turnus
  • 12:30-13:00 – Közös ebéd az animátorokkal 2. turnus
  • 13:00-13:30 – Japán teakóstolás felnőtteknek
  • 15:00-15:45 – Oxi Tanoda – nálunk a tanulás is játékos
  • 16:00-17:00 – Mini Chef – a gyerekek az animátorokkal együtt készítik el uzsonnájukat
  • 17:00-17:50 – Pukkaszd ki a szívet! 
  • 18:00-18:20 – Finn szauna program
  • 19:00-19:30 – Esti program

SZOMBAT

  • 10:00-11:00 – Ajándék virágcsokor készítés
  • 12:00-12:30 – Közös ebéd az animátorokkal 1. turnus
  • 12:30-13:00 – Közös ebéd az animátorokkal 2. turnus
  • 13:00-13:30 – Japán teakóstolás felnőtteknek
  • 15:00-15:45 – Oxi Tanoda – nálunk a tanulás is játékos
  • 16:00-17:00 – Mini Chef – a gyerekek az animátorokkal együtt készítik el uzsonnájukat
  • 16:00-16:40 – Chikung
  • 17:00-17.40 – Zazen meditáció
  • 17:00-17:50 – Nemek harca ügyességi vetélkedő 
  • 18:00-18:20 – Gőzfürdő program
  • 19:00-19:30 – Mini disco Páfránnyal

VASÁRNAP

  • 10:00-11:00 – Valentin napi üdvözlőkártya készítés
  • 12:00-12:30 – Közös ebéd az animátorokkal 1. turnus
  • 12:30-13:00 – Közös ebéd az animátorokkal 2. turnus
  • 13:00-13:30 – Japán teakóstolás felnőtteknek
  • 15:00-15:45 – Oxi Tanoda – nálunk a tanulás is játékos
  • 16:00-17:00 – Mini Chef – a gyerekek az animátorokkal együtt készítik el uzsonnájukat
  • 17:00-17:50 – Vízi dili vetélkedő
  • 18:00-18:20 – Finn szauna program

ÉLVEZZE A PIHENTETŐ ALVÁS VARÁZSÁT!

Szállás erdőre néző gyerekbarát select és select plus szobákban, amelyet modern, rusztikus stílusban megálmodott, elegáns bútorok, otthonosságot sugárzó textíliák díszítenek. Óriási, kényelmes franciaágyaink, sok-sok puha díszpárnával pihentető alvást és nyugodt, kellemes éjszakát biztosítanak vendégeinknek. A picik számára babaágyat készítünk be pihe-puha babaágyneművel, a nagyobbacskáknak pedig saját kis birodalmat alakítottunk ki az ablak előtti pótággyal, mely függönnyel szeparálható. A szobák felszereltsége: minibár, széf, WiFi, LCD TV, telefon, a fürdőszobában zuhanyfülke, hajszárító, fürdőköntös, törölköző. Mindezeket kiegészítjük az Ön által igényelt baba barát eszközökkel, ha családban 3 év alatti kisgyermek is van.

KÓSTOLJA MEG A NOSZVAJI KÉZMŰVES SPECIALITÁSOKAT, HÁZIAS ÉTELEINKET!

Gazdag büféreggeli a nagymamáink korabeli stílusú büféasztalról, rengeteg olyan házias ízzel (pl. kézműves sajtok, lekvárok, mézek, húskészítmények) amelyek gyermekkorunk ízeit idézik. A svédasztalos vacsorát két különleges éttermünk egyikében, a De la Motte étteremben, vagy az elegáns Porcelán teremben fogyaszthatják el. Tavasztól őszig pedig vendégeink kedvenc választása egy kellemes ebéd elfogyasztására Sian grill teraszunk, a kert hatalmas fáinak hűs árnyékában. Szállodánk 10 év alatti gyermekek számára all inclusive szolgáltatást biztosít. Gyerekbarát éttermünkben külön kis vendégeink számára alakítottuk ki a Bambinó játszó kuckótmely közvetlenül az étteremből nyílik. Természetesen az egészen picikre is gondoltunk, számukra változatos ízűHipp bébiételeket, tejpépeket, bébi italokat, baba vizet kínálunk. Minden kis vendégünket etetőszék, előke, baba étkészlet vár!    

GYERMEK ALL INCLUSIVE - FINOM FALATOK EGÉSZ NAP GYEREKEKNEK

Tudjuk, hogy a gyerekek étvágya és hangulata nem egyforma. Néha egyszerűen nincs kedvük enni, akkor sem ha éppen ebéd idő van, máskor pedig a sok játszás, lubickolás, huncutkodás meghozza az étvágyat. Gyermek all inclusive szolgáltatásunkat éppen ezért hoztuk létre a srácok számára kedvelt ízekkel, tejbegrízzel, bundás kenyérrel, spagettivel és sok más finomsággal, de természetesen a felnőtt étlapról is választhatnak gyermek adagokat gyerekbarát wellness hotelünk éttermeiben. A napi ötszöri étkezés mellett, gyerek all inclusive pultunkon egész nap kínálunk friss gyümölcsöket, sós és édes süteményeket, kekszeket, joghurtot, valamint gyümölcsleveket.

TEMATIKUS HÉTVÉGÉK – AZ OXIGÉNBEN MINDIG TÖRTÉNIK VALAMI IZGALMAS

A tematikus hétvégék hatalmas sikert aratnak szállodánkban. Az év 52 hetére kreatív animátor csapatunk már jól előre kiválogatja az aktualitásokat és ennek alapján a hétvégi foglalkozásokat, külső és belső területen szervezett játékokat, gyakran még a dekorációt is az adott témakörre építik.            A gyerekek számára rendkívüli élmény, míg a szülőknek is egy picivel több idő jut ezeken a napokon a felhőtlen pihenésre. Az Okos ovisok hétvége, vagy a Bolygók napja programjai épp olyan kedveltek és önfeledten vidámak, mint például a Hagyományőrző Húsvét volt, igazi bolyhos bundájú bárányokkal, kecskékkel és tojásfestő versennyel. A srácok közül többen is állítják, hogy a húsvéti nyuszi farkincáját is látták, amikor visszaszaladt az erdőbe, miután becsempészett a gyerkőcöknek sok- sok csoki tojást és csoki nyuszit.                                                                        

NEM LEHET ELÉG KORÁN KEZDENI – CSALÁDI WELLNESS ÉLMÉNYEK GYEREKEKNEK

Bizony a srácok boldogan utánozzák szüleiket mindenben. Nincs is jobb, mintha szüleik egészséges szokásait kezdik követni, például a wellness nyújtotta örömök élvezetét. Családi szállodánkban az egyik legnagyobb élmény a srácoknak a gyermek wellness szolgáltatásunk. Kellemes hőmérsékletű, bőrbarát szerekkel fertőtlenített vizű gyerek medencénk a wellness birodalmunk „szíve”. Színes, csúszdák, egyénileg szabályozható élmény elemek, vízi játékok csábítják vidám lubickolásra a gyerekeket. A medence partján pedig kreatív sarkotalakítottunk ki a srácoknak, ismerve a gyorsan változó érdeklődésüket. Nagy kacagás hallatszik a családi jacuzziból és a gyermek aroma szaunában töltött néhány perc is kellemes és pihentető élmény a 40 Celsius fokos, illatos gőzben. A melegített padokon is jól esik megpihenni egy picit, hogy aztán újult erővel csobbanhassanak vissza a medencébe a gyerekek.

ANIMÁCIÓ – VÁLTOZATOS, VIDÁM, AKTÍV PROGRAMOK NEM CSAK HUNCUT SRÁCOKNAK

Szállodánkban a gyerek vendégek igazán élvezhetik a „társasági életet”, hiszen nagyszerű móka néhány vidám órát együtt tölteni a játszóházban, a kertben vagy éppen a wellnessben hasonló korú srácokkal, a mókázásra mindig kész animátorok társaságában, akik változatos programokat szerveznek minden nap. Hotel rally, csibefutam, vicces szívószál készítés, mini disco, tenyérrel festés, sütés-főzés, vagy éppen az ügyességi vetélkedő mind-mind nagy csapatot hoz össze és a hangulat páratlanul vidám. Kézműves foglalkozásainkongyakorolják a srácok, hogyan bánjanak a ragasztóval, gyerekollókkal, vagy éppen a festékkel. Az apró kezek alól kedves kis alkotások kerülnek ki, míg a szülők wellness birodalmunk kényeztető szolgáltatásait élvezhetik. „Mini séfjeink” pedig együtt készítik el uzsonnára a finom kókuszgolyót, muffint, pizzát, szendvicset és sok más kedvencet. A mini discóban aztán együtt táncolnak Páfránnyal a hotel kedves dínójával.

MENNYEI WELLNESS ÉLMÉNYEK SZÜLŐKNEK!

A családi wellness részleg használata vendégeink részére korlátlan és díjtalan:  

  • Eredeti japán onsen (fürdő) hangulatát idéző kétféle beltéri élménymedence, sokfunkciós masszázselemekkel, valamint a vízesést  formázó húsz méter hosszú úszómedence.
  • A wellness részleg különleges panorámaszaunával, aromaszaunával, japán gőzkabinnal, infraszaunával, só kabinnal, élmény és masszázszuhanyokkal, melegített  padokkal, és Kneipp kúrával igazi kényeztető élményeket kínál
  • A felnőtteket körpanorámás pihenő, napozóterasz várja kilátással  a különleges japánkertre, meditációs kertre, illetve az ősfás parkra, a Bükk-hegység magaslataira.
  • A szállodában fürdőköpeny bekészítés és szauna lepedő és fürdőtörölköző áll rendelkezésére.
  •  Beauty szalounk különleges arckezelésekkel indiai és ayurvédikus test kezelésekkel, masszázsokkalfokozza a wellness élményt.
  •  Online masszázsfoglalás a recepción az egyik legújabb szolgáltatásunk!

KRISTÁLYTISZTA LEVEGŐ - KINCSET ÉRŐ IDŐ A SZABADBAN

A szabadban töltött idő valóságos érték itt Noszvajon az ország legtisztább levegőjű településén. Szippantson a kristálytiszta noszvaji levegőből, amennyit csak bír! Tegyenek nagy sétát a családdal az erdő fáinak árnyas lombjai alatt, vagy karikázzanak a környék dombjai között. Gyermek és felnőtt kerékpárok, utánfutóval is bérelhetők a recepción! De garantált családi szórakozás, ha parkunkban töltenek el kellemes órákat, például aMókus kalandparkban, a sportpályáinkon vagy éppen a játszótéren, ahol gyerek KRESZ park, kábel komp, bébi mászó park, lengőteke, óriás sakk, és megannyi sportolásra, játékra és családi versenyekre csábító élménypontot találnak. Az idei nyár slágere szinte biztos, hogy az új gokart pálya lesz! Sian grill teraszunkon hűs italokat és könnyű ételeket szolgálunk fel. Tavasztól őszig étlapunkon különleges grill választékot kínálunk vendégeinknek, melyet csodás kertünkben a zöld lombok alatti grill teraszunkon fogyaszthatnak el. Egy könnyű ebéd a ragyogó napsütésben, míg a gyerekek a parkban játszanak igazi családi idill és kiváló kezdése például egy koradélutáni családi kirándulásnak a környéken.

GARANTÁLJUK, HOGY ÉLMÉNY LESZ!

 

2 felnőtt + 1 gyermek  (10 év alatti)

2 éjszaka

89 800 Ft

3 éjszaka 

99 800 Ft

2 felnőtt + 2 gyermek  (10 év alatti)

2 éjszaka

99 900 Ft

3 éjszaka 

114 900 Ft

2 felnőtt + 3 gyermek  (10 év alatti)

2 éjszaka

109 800 Ft

3 éjszaka 

129 800 Ft

Felárak:

Ár (szoba/éj)

Select plus szoba

5 000 Ft

Lakosztály

10 000 Ft

Családi szoba

15 000 Ft

11-14 éves

7 480 Ft

14 éves kor felett

14 975 Ft

Hosszabbítás

30 000 Ft

FOGLALJON MOST!

Szolgáltatások:

  • wellness hotel
  • Wellness
  • finnszauna
Szabad időpontok:
3 Időpont kiválasztása, gyermekek hozzáadása
Időpont
Felnőttek száma
2 x [@discountPrice] =
[@discountPriceBottom]
1. gyermek kora
2. gyermek kora
3. gyermek kora
Összesen: helyett ma csak
További információk

  • Válassza ki, hogy mikor és hány gyermekkel szeretné igénybe venni a kiválasztott csomagot!
  • Ha egyéb kérdése is van, kérlek a megjegyzés mezőben jelezze!
  • Nem kell regisztrálnia.
  • Egyszerű foglalás 1 lépésben, 1 perc alatt!
  • Nálunk csak lefoglalja a szobát, de a szállodában fizet!
4 Foglalási adatok
Vezetéknév: Keresztnév:
E-mail cím: Telefonszám:
Megjegyzés:
Felhasználási feltételeket elfogadom
Feliratkozom az akciós utazásokat tartalmazó hírlevélre
Fizetendő: helyett ma csak Lefoglalom »
További információk

Kérem adja meg adatait annak érdekében, hogy ügyintézőink felvehessék Önnel a kapcsolatot!

  • Foglalása ingyenes
  • Foglalása a szálloda írásos visszaigazolása alapján válik véglegessé
Legújabb ajánlatok:
Ajánlatok város szerint:
Legnépszerűbb ajánlatok: